Gnocchi met spek en champignons
Het zijn aardappel-deegballetjes, maar de Italianen zien gnocchi als pasta. A tavola!
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min, snipper intussen de ui. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
Snijd de champignons in kwarten. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en en eventueel zout.
Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.
Gnocchi met spek en champignons
Het zijn aardappel-deegballetjes, maar de Italianen zien gnocchi als pasta. A tavola!
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min, snipper intussen de ui. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
Snijd de champignons in kwarten. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en en eventueel zout.
Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken gnocchi
1 el traditionele olijfolie
250 g magere gerookte spekreepjes
500 g champignons
75 g rucola