Scharrelbiefstuk met pestoboter
Aan de slag
Roer de pesto, peper en zout door de boter. Schep op vershoudfolie, rol op en draai de uiteinden dicht. Laat in de koelkast 1 uur opstijven.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper en zout. Gril bruin in 1-2 min. per kant (medium: 2-3 min. per kant, doorbakken: 4-5 min. per kant).
Snijd de boter in plakjes. Leg op elk bord een biefstuk, rucola en boter. Bestrooi met pijnboompitten en kaasflakes.
Scharrelbiefstuk met pestoboter
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Roer de pesto, peper en zout door de boter. Schep op vershoudfolie, rol op en draai de uiteinden dicht. Laat in de koelkast 1 uur opstijven.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper en zout. Gril bruin in 1-2 min. per kant (medium: 2-3 min. per kant, doorbakken: 4-5 min. per kant).
Snijd de boter in plakjes. Leg op elk bord een biefstuk, rucola en boter. Bestrooi met pijnboompitten en kaasflakes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el pesto rosso
40 g boter
1 el pijnboompitten
1 biefstuk
½ el olijfolie
½ zak rucola
1 el Parmigiano Reggiano flakes
Dit heb je nodig
grillpan