Pasta met boursin en spinazie
Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!
Aan de slag
Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie in een pan op laag vuur.
Snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3 min. zachtjes. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten. Schep de spinazie door het roomkaasmengsel. Breng met peper en zout op smaak. Verdeel de penne over de borden. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met kaas en pijnboompitten.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pasta met boursin en spinazie
Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie in een pan op laag vuur.
Snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3 min. zachtjes. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten. Schep de spinazie door het roomkaasmengsel. Breng met peper en zout op smaak. Verdeel de penne over de borden. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met kaas en pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g penne
900 g diepvries bladspinazie deelblokjes
1 ui
2 tenen knoflook
2 el zonnebloemolie
150 g roomkaas knoflook & fijne kruiden
65 g pijnboompitten
75 g geraspte belegen kaas