Risotto met spinazie en noten
De noten zorgen voor een goede bite in deze romige, vegetarische risotto.
Aan de slag
Pel de ui en snipper hem. Verhit in een braadpan de olie. Fruit de ui ca. 2 min. Voeg de rijst toe en laat ca. 1 min. meebakken. Bereid de rijst verder volgens de aanwijzingen op de verpakking, met de bouillon en het water. Voeg na 15 min. de koksroom toe.
Ontdooi intussen de spinazie volgens de verpakking. Hak de noten grof. Schep de spinazie, noten en 1/2 van de kaas door de rijst en verwarm door en door. Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer de risotto met de rest van de kaas.
Risotto met spinazie en noten
De noten zorgen voor een goede bite in deze romige, vegetarische risotto.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pel de ui en snipper hem. Verhit in een braadpan de olie. Fruit de ui ca. 2 min. Voeg de rijst toe en laat ca. 1 min. meebakken. Bereid de rijst verder volgens de aanwijzingen op de verpakking, met de bouillon en het water. Voeg na 15 min. de koksroom toe.
Ontdooi intussen de spinazie volgens de verpakking. Hak de noten grof. Schep de spinazie, noten en 1/2 van de kaas door de rijst en verwarm door en door. Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer de risotto met de rest van de kaas.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
3 el traditionele olijfolie
250 g risottorijst
1 groentebouillontablet
550 ml water
200 ml koksroom
450 g diepvries bladspinazie deelblokjes
100 g ongezouten gemengde noten
100 g geraspte Parmezaanse kaas