Risotto met ham
Geef je een Italiaans etentje? Ga voor deze klassieker!
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 4 min. Voeg de risotto toe en bak 3 min. op laag vuur.
Roer een scheut bouillon door de rijst tot het vocht is opgenomen. Herhaal dit tot de risotto beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.
Snijd ondertussen de plakken schouderham in blokjes. Voeg de tuinerwten en de schouderhamblokjes toe. Verwarm nog 3 min. Haal de pan van het vuur en voeg de boter en de kaas toe.
Risotto maken
Instructievideo - 04:45 min.
Risotto met ham
Geef je een Italiaans etentje? Ga voor deze klassieker!
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 4 min. Voeg de risotto toe en bak 3 min. op laag vuur.
Roer een scheut bouillon door de rijst tot het vocht is opgenomen. Herhaal dit tot de risotto beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.
Snijd ondertussen de plakken schouderham in blokjes. Voeg de tuinerwten en de schouderhamblokjes toe. Verwarm nog 3 min. Haal de pan van het vuur en voeg de boter en de kaas toe.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 el traditionele olijfolie
300 g risottorijst
1¼ l kippenbouillon van tablet
320 g schouderham
450 g diepvries tuinerwten
20 g ongezouten roomboter
50 g geraspte Parmezaanse kaas