Groene risotto met pesto
bewaar
bewaar

Groene risotto met pesto

Voor de Italianen dagelijkse kost, voor ons een pure traktatie (met lekker veel groente).

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een braadpan. Bak de rijst ca. 3 min. tot de korrels glanzen. Voeg de wijn en het water toe en breng op middelmatig vuur aan de kook. Kook de rijst onafgedekt ca. 20 min. Roer af en toe.

Was intussen de paprika, maak schoon en snijd in blokjes. Voeg de pesto, paprika, doperwten en de helft van de kaas toe aan rijst. Warm al roerende nog ca. 5 min. mee. De risotto is klaar als het vocht bijna is opgenomen.

Maak de bosuitjes schoon en snijd in reepjes. Strooi over de risotto. Serveer direct in diepe borden. Bestrooi aan tafel met de rest van de kaas en wat versgemalen peper. Lekker met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene risotto met pesto

Voor de Italianen dagelijkse kost, voor ons een pure traktatie (met lekker veel groente).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig