Mediterrane risotto
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in braadpan. Bak de ui ca. 3 min. zachtjes. Voeg de risottorijst toe en bereid volgens gebruiksaanwijzing met de wijn en kruidenbouillontablet.
Roerbak ondertussen in een pan volgens gebruiksaanwijzing de groentemix in olie. Schep de groentemix samen met de Parmezaanse kaas door de risotto. Garneer met de rest van de kaas en blaadjes basilicum.
Risotto maken
Instructievideo - 04:45 min.
Mediterrane risotto
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in braadpan. Bak de ui ca. 3 min. zachtjes. Voeg de risottorijst toe en bereid volgens gebruiksaanwijzing met de wijn en kruidenbouillontablet.
Roerbak ondertussen in een pan volgens gebruiksaanwijzing de groentemix in olie. Schep de groentemix samen met de Parmezaanse kaas door de risotto. Garneer met de rest van de kaas en blaadjes basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
7 el olijfolie basilicum
300 g risottorijst
150 ml witte wijn
1 kruidenbouillontablet
750 g diepvries paprika/courgettemix
75 g geraspte Parmezaanse kaas
8 g verse basilicum