Vanille-mangomoes
Aan de slag
Schil de mango's met een dunschiller. Snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd de plakken in blokjes. Meng in een kom de helft van de mangoblokjes met het sinaasappelsap, de honing en het gemberpoeder en laat dit minstens 10 minuten staan. Pureer de rest van de mangoblokjes in de keukenmachine of in een hoge kom met de staafmixer. Meng de mangopuree door de vanillekwark en schep deze mangomoes in vier wijde glazen. Verdeel de mangostukjes (inclusief vocht) erover. Steek de ananasreepjes in de glazen.
Vanille-mangomoes
nagerecht
null personen
305 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango's met een dunschiller. Snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd de plakken in blokjes. Meng in een kom de helft van de mangoblokjes met het sinaasappelsap, de honing en het gemberpoeder en laat dit minstens 10 minuten staan. Pureer de rest van de mangoblokjes in de keukenmachine of in een hoge kom met de staafmixer. Meng de mangopuree door de vanillekwark en schep deze mangomoes in vier wijde glazen. Verdeel de mangostukjes (inclusief vocht) erover. Steek de ananasreepjes in de glazen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rijpe mango's
50 ml (versgeperst) sinaasappelsap
500 g vanillekwark
4 plakken verse ananas
1 eetlepel honing
1 theelepel gemberpoeder