Bospeensoep
bewaar
bewaar

Bospeensoep

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Groen en uiteinden van bospeen snijden en wortels onder stromend water schoonboenen. Wortels in stukjes snijden. Aardappels schillen en in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In soeppan boter smelten en aardappelblokjes, wortel, ui en knoflook 5 min. zachtjes bakken. Bouillon en sinaasappelsap erbij schenken en aan de kook brengen. Nog 10-15 min. laten sudderen, tot wortel gaar is. Soep met staafmixer of in keukenmachine pureren. Soep over vier diepe borden verdelen en bestrooien met peterselie. Lekker met knapperige croutons of soepstengels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bospeensoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig