Meloen spoom
10 min. bereiden / 5 uur wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren. Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen. Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.
Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.
Meloen spoom
null personen
10 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren. Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen. Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.
Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje meloenblokjes
100 ml gekoeld versgeperst sinaasappelsap
2 eetlepels gembersiroop
1 fles champagne
Dit heb je nodig
of keukenmachine
ijsbolletjestang