Meloen spoom
bewaar
bewaar

Meloen spoom

10 min. bereiden / 5 uur wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren. Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen. Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.

Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.

algemeenIn plaats van zelf meloenijs maken is de spoom ook heel lekker met kant-en-klaar citroenijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meloen spoom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig