Tropische fruitsalade met passievruchtenroom
Aan de slag
Mango schillen en in blokjes snijden. Kiwi schillen en in repen snijden. In schaal mango, kiwi, ananas en gembersiroop mengen. Mascarpone in bakje scheppen. Passievruchten doormidden snijden en boven mascarpone pulp uitlepelen. Poedersuiker toevoegen en door elkaar kloppen. Tropische fruitsalade serveren met room.
Tropische fruitsalade met passievruchtenroom
nagerecht
null personen
220 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mango schillen en in blokjes snijden. Kiwi schillen en in repen snijden. In schaal mango, kiwi, ananas en gembersiroop mengen. Mascarpone in bakje scheppen. Passievruchten doormidden snijden en boven mascarpone pulp uitlepelen. Poedersuiker toevoegen en door elkaar kloppen. Tropische fruitsalade serveren met room.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rijpe mango's
4 rijpe kiwi's
2 schaaltjes ananas
2 el gembersiroop
250 g mascarpone
3 passievruchten
50 g poedersuiker