Fruitsalade met roomsaus
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Saus roeren van sour cream, sinaasappelsap en vanillesuiker. Fruit schillen. Perziken en kiwi's in partjes snijden. Sinaasappelpartjes lossnijden zonder velletjes. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Saus erover schenken en garneren met noten.
Fruitsalade met roomsaus
nagerecht
null personen
190 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Saus roeren van sour cream, sinaasappelsap en vanillesuiker. Fruit schillen. Perziken en kiwi's in partjes snijden. Sinaasappelpartjes lossnijden zonder velletjes. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Saus erover schenken en garneren met noten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zakje hazelnoten
125 ml zure room
2 eetlepels sinaasappelsap
2 zakjes vanillesuiker
2 perziken
2 kiwi's
1 sinaasappel