Fruitsalade met chocoladesaus
bewaar
bewaar

Fruitsalade met chocoladesaus

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kroon, de onderkant en de schil van de ananas. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakjes. Pel de bananen en snijd in plakjes. Schil de kiwi's en snijd in plakjes.

Doe de chocolade en kokosmelk in een steelpan. Verwarm al roerend op laag vuur totdat de chocolade is gesmolten. Schep het fruit in een schaal en serveer met de chocoladesaus.

Gebruik de satéprikkers of (fondue)vorkjes om het fruit in de saus te dopen.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fruitsalade met chocoladesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig