Marshmallow-fruitspiesen met chocoladesaus
bewaar
bewaar

Marshmallow-fruitspiesen met chocoladesaus

15 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Schep het fruit in een schaal om met de olie. Rijg om en om een marshmallow en een stukje fruit aan de spiesen en bewaar ze afgedekt op kamertemperatuur. Verwarm de slagroom zachtjes in een steelpannetje, laat niet koken. Neem de pan van het vuur en laat al roerend de chocolade smelten in de warme room. Laat de chocoladesaus afkoelen.

Verwarm de chocoladesaus op laag vuur of zet de pan aan de rand op de barbecue. Regelmatig roeren. Leg ondertussen de spiesen op een ingevet rooster boven matig vuur tot de marshmallows een dun krokant korstje hebben en beginnen te smelten. Zet het strooisel in kleine kommetjes op tafel. Aan tafel lepelt iedereen zelf een beetje warme chocoladesaus over zijn spiesen en bestrooit ze met wat lekkers naar keuze.

algemeenPas op: de zachte marshmallows zijn erg heet!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marshmallow-fruitspiesen met chocoladesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig