Auberginestoofpot met kikkererwten
bewaar
bewaar

Auberginestoofpot met kikkererwten

Deze vegetarische stoofpot zet je binnen een half uur op tafel.

30 min. bereiden

zeer pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Laat de kikkererwten uitlekken. Snijd de aubergines in blokjes van 3 cm. Schil de peen en snijd ook in blokjes.

Verhit de olie in een braadpan en bak de aubergine rondom bruin. Voeg de knoflook en peen toe en bak even mee. Schep de komijn en chilipoeder erdoor. Roer de gepelde tomaten met vocht, kikkererwten en suiker erdoor. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat met de deksel op de pan in 15-20 min. gaarstoven. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenHoud je niet zo van pittig? Gebruik dan geen of minder chilipoeder.

Auberginestoofpot met kikkererwten

Instructievideo - 03:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Auberginestoofpot met kikkererwten

Deze vegetarische stoofpot zet je binnen een half uur op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig