Eicurry met tomatensalade
bewaar
bewaar

Eicurry met tomatensalade

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. Eieren in 6-8 min. bijna hard koken. Bosuitjes in ringetjes snijden en tomaten in partjes. Eieren laten schrikken onder koud stromend water, pellen en in de lengte halveren. Rijst afgieten en met deksel op pan even laten staan. In steelpan currysaus met bosuitjes 3 min. zachtjes verwarmen. Koriander fijnsnijden en helft ervan met sladressing door tomaatpartjes mengen. Halve eieren in currysaus leggen en rest van koriander erover strooien. Rijst en curry op bord scheppen en serveren met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eicurry met tomatensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig