Eicurry met tomatensalade
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. Eieren in 6-8 min. bijna hard koken. Bosuitjes in ringetjes snijden en tomaten in partjes. Eieren laten schrikken onder koud stromend water, pellen en in de lengte halveren. Rijst afgieten en met deksel op pan even laten staan. In steelpan currysaus met bosuitjes 3 min. zachtjes verwarmen. Koriander fijnsnijden en helft ervan met sladressing door tomaatpartjes mengen. Halve eieren in currysaus leggen en rest van koriander erover strooien. Rijst en curry op bord scheppen en serveren met tomatensalade.
Eicurry met tomatensalade
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. Eieren in 6-8 min. bijna hard koken. Bosuitjes in ringetjes snijden en tomaten in partjes. Eieren laten schrikken onder koud stromend water, pellen en in de lengte halveren. Rijst afgieten en met deksel op pan even laten staan. In steelpan currysaus met bosuitjes 3 min. zachtjes verwarmen. Koriander fijnsnijden en helft ervan met sladressing door tomaatpartjes mengen. Halve eieren in currysaus leggen en rest van koriander erover strooien. Rijst en curry op bord scheppen en serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g snelkookrijst
2 eieren
3 bosuitjes
3 tomaten
½ pot curry roerbaksaus
½ zakje verse koriander
2 eetlepels sladressing naturel