Kip in Indiase roerbaksaus
Aan de slag
Rijst in 8 min. gaar koken en daarna 10 min. afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 min. laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 min. roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 min. laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander. Pappadums ernaast leggen.
Kip in Indiase roerbaksaus
hoofdgerecht
null personen
1035 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst in 8 min. gaar koken en daarna 10 min. afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 min. laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 min. roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 min. laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander. Pappadums ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g snelkookrijst
150 g peultjes
1 schaaltje minimaïs
4 pappadums naturel
3 eetlepels olie
250 g kipfilet
1 pot Indiase roerbaksaus
½ zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok