Kip in Indiase roerbaksaus
bewaar
bewaar

Kip in Indiase roerbaksaus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst in 8 min. gaar koken en daarna 10 min. afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 min. laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 min. roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 min. laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander. Pappadums ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip in Indiase roerbaksaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig