Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Aan de slag
Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus ca 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus ca 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak panklare bloemkool
1 zak panklare sperziebonen
1 duopak voorgekookte minikrieltjes
2 eetlepels olie
500 g kipfilet in blokjes
1 pot Indiase roerbaksaus kerrie
50 g rozijnen
1 zakje verse koriander