Kip tikka met bloemkool
Aan de slag
In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 15 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.
Kip tikka met bloemkool
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 15 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels boter of margarine
1 schaaltje kipfilet in blokjes
1 kleine bloemkool
1 duopak aardappelschijfjes
1 pot Indiase kerriesaus Tikka Masala
3 rijpe nectarines