Indiase wokschotel
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes ca. 3 minuten roerbakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kerriesaus toevoegen en schotel onder af en toe roeren ca. 5 minuten verwarmen. Intussen pistachenoten pellen en grof hakken. Koriander fijn snijden. Wokschotel bestrooien met noten en koriander. Serveren met rijst.
Indiase wokschotel
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Vleesreepjes ca. 3 minuten roerbakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kerriesaus toevoegen en schotel onder af en toe roeren ca. 5 minuten verwarmen. Intussen pistachenoten pellen en grof hakken. Koriander fijn snijden. Wokschotel bestrooien met noten en koriander. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 courgettes
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes ongekruid
1 pot Indiase kerrie roerbaksaus
100 g pistachenootjes ongepeld
1 zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok