Eicurry met vadouvan
Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.
15 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook, voeg de rijst en eieren toe en kook 8 min. Neem de eieren uit de pan en laat schrikken onder koud stromend water. Giet de rijst af en laat met de deksel op de pan 5 min. staan.
Snijd ondertussen de broccoliroosjes in vieren. Verhit de olie in een wok en roerbak de vadouvan ½ min. Voeg de broccoli toe en roerbak 1 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 5 min. koken. Halveer de tomaten, voeg toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout.
Pel ondertussen de eieren en halveer ze. Leg de eieren in de curry en serveer met de rijst en koriander.
Eicurry met vadouvan
Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.
hoofdgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook, voeg de rijst en eieren toe en kook 8 min. Neem de eieren uit de pan en laat schrikken onder koud stromend water. Giet de rijst af en laat met de deksel op de pan 5 min. staan.
Snijd ondertussen de broccoliroosjes in vieren. Verhit de olie in een wok en roerbak de vadouvan ½ min. Voeg de broccoli toe en roerbak 1 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 5 min. koken. Halveer de tomaten, voeg toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout.
Pel ondertussen de eieren en halveer ze. Leg de eieren in de curry en serveer met de rijst en koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookzilvervliesrijst
4 middelgrote eieren
300 g koelverse broccoliroosjes
2 el zonnebloemolie
2½ el Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan
400 ml kokosmelk
250 g cherrytomaten
15 g verse koriander