Romige curry met schelvis
Zin in Thais vanavond? Deze viscurry staat binnen 15 minuten op tafel.
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de broccoliroosjes in gelijke kleinere roosjes en de vis in stukken van 2 x 2 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, gember en thai green curry 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kokosmelk, broccoli en sugersnaps toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur zachtjes koken met de deksel op de pan.
Voeg de laatste 3 min. de vis en taugé toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de rijst.
Romige curry met schelvis
Zin in Thais vanavond? Deze viscurry staat binnen 15 minuten op tafel.
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de broccoliroosjes in gelijke kleinere roosjes en de vis in stukken van 2 x 2 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, gember en thai green curry 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kokosmelk, broccoli en sugersnaps toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur zachtjes koken met de deksel op de pan.
Voeg de laatste 3 min. de vis en taugé toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 ui
4 cm verse gember
300 g koelverse broccoliroosjes
250 g verse schelvis
2 el arachideolie
1 el Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry
400 ml kokosmelk
200 g verse sugarsnaps
125 g taugé