Currysoep met rijst, snijbonen en kip
Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.
Aan de slag
Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.
Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
Aziatische maaltijdsoep met pit en bite.
hoofdgerecht
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.
Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
400 g kipdijfiletreepjes naturel
2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry
400 g verse gesneden snijbonen
1½ l kippenbouillon van tablet
200 g radijsjes
300 g 1 minuut basmatirijst