Groentecurry met vissaté
De komkommer geeft een fris accent aan deze groentecurry.
Aan de slag
Verhit voor de groentecurry de olie in een wok en roerbak de Thai red currypoeder 30 sec. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Verdeel ondertussen de visflakes over de satéprikkers en leg deze in de groentecurry. Laat met de deksel op de pan in 8 min. zachtjes koken.
Schaaf ondertussen de komkommers in de lengte in linten. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Hak de pinda's grof.
Meng het limoenrasp en -sap met de chilisaus en komkommer en bestrooi met de pinda’s.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de groentecurry met vissaté en komkommersalade.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Groentecurry met vissaté
De komkommer geeft een fris accent aan deze groentecurry.
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit voor de groentecurry de olie in een wok en roerbak de Thai red currypoeder 30 sec. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Verdeel ondertussen de visflakes over de satéprikkers en leg deze in de groentecurry. Laat met de deksel op de pan in 8 min. zachtjes koken.
Schaaf ondertussen de komkommers in de lengte in linten. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Hak de pinda's grof.
Meng het limoenrasp en -sap met de chilisaus en komkommer en bestrooi met de pinda’s.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de groentecurry met vissaté en komkommersalade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
2 el Thai red currypoeder (Euroma Original spices by Jonnie Boer)
250 g Thaise roerbakmix
400 ml kokosmelk
250 g verse pangasiusflakes
2 komkommers
1 limoen
4 el gezouten pinda's
4 el zoete chilisaus
600 g 1 minuut basmatirijst
Dit heb je nodig
sateprikkers