Indiase tofucurry met kruidenrijst
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes en de chinese kool in repen. Snijd de champignons in plakjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg de saus toe en laat 5 min. verwarmen.
Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de curry.
Indiase tofucurry met kruidenrijst
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes en de chinese kool in repen. Snijd de champignons in plakjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg de saus toe en laat 5 min. verwarmen.
Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de curry.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g witte rijst
1 Chinese kool
250 g champignons
3 el zonnebloemolie
510 g Tikka Masala roerbaksaus
375 g tofu naturel
25 g verse koriander