Spinaziecurry
Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.
Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.
Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Spinaziecurry
Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.
Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.
Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g zilvervliesrijst spelt-quinoa
375 g tofu naturel
3 el zonnebloemolie
1 ui
2 tomaten
300 g diepvries bladspinazie
400 g kikkererwten in blik
400 ml Tikka Masala roerbaksaus