Curry maaltijdsoep
Lekker dopen met een kant-en-klare pappadums.
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Verhit in een braadpan de olie en bak de roerbakmix al omscheppend ca. 2 min. Voeg de kerriepasta toe en laat ca. 1 minuut zachtjes laten koken.
Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg het water, de kikkererwten en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en laat ca. 5 min. sudderen. Pel de eieren en snijd in blokjes. Schep de sour cream en de eieren door de soep. Serveer de soep met de pappadums.
Curry maaltijdsoep
Lekker dopen met een kant-en-klare pappadums.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Verhit in een braadpan de olie en bak de roerbakmix al omscheppend ca. 2 min. Voeg de kerriepasta toe en laat ca. 1 minuut zachtjes laten koken.
Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg het water, de kikkererwten en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en laat ca. 5 min. sudderen. Pel de eieren en snijd in blokjes. Schep de sour cream en de eieren door de soep. Serveer de soep met de pappadums.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
3 el zonnebloemolie
600 g Hollandse roerbakgroenten
80 g kerriepasta Tikka Masala
400 g kikkererwten in blik
1 l water
2 groentebouillontabletten
125 ml sour cream
100 g pappadums naturel