Chocolademousse met kersen
bewaar
bewaar

Chocolademousse met kersen

16 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

In kleine pan met dikke bodem chocolade met melk en sinaasappelrasp zachtjes verwarmen en chocolade al roerend laten smelten. Chocoladesaus overdoen in grote kom en laten afkoelen tot saus dik vloeibaar is. In kom slagroom met suiker stijfkloppen. Slagroom met spatel in 2-3 porties luchtig door chocolade spatelen. Mousse in vier coupes scheppen en bovenkant gladstrijken. Chocolademousse in koelkast in minstens 1 uur laten opstijven. In kom kersen met mespunt piment en likeur omscheppen en 1 uur marineren.

Kersen met likeur over chocolademousse verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocolademousse met kersen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig