Kersen-chocosmoothie
Aan de slag
Laat de kokos wellen in 5 el heet kraanwater. Klop ondertussen de slagroom met 1 el suiker stijf. Los de rest van de suiker en de cacao op in 3 el heet water. Houd 4 kersen achter voor garnering. Doe de rest van de kersen met het sap in de blender of keukenmachine. Voeg de kokos, het cacaomengsel en de melk toe. Mix in 30 sec. tot een smoothie.
Verdeel de smoothie over 4 glazen en schep de slagroom erop. Garneer met de achtergehouden kersen en paashagel.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Kersen-chocosmoothie
null personen
405 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kokos wellen in 5 el heet kraanwater. Klop ondertussen de slagroom met 1 el suiker stijf. Los de rest van de suiker en de cacao op in 3 el heet water. Houd 4 kersen achter voor garnering. Doe de rest van de kersen met het sap in de blender of keukenmachine. Voeg de kokos, het cacaomengsel en de melk toe. Mix in 30 sec. tot een smoothie.
Verdeel de smoothie over 4 glazen en schep de slagroom erop. Garneer met de achtergehouden kersen en paashagel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el gemalen kokos
1 bekertje slagroom
5 el suiker
3 el cacao
1 potje kersen
600 ml volle melk
1 el paashagel
Dit heb je nodig
blender