Kersen-chocosmoothie
bewaar
bewaar

Kersen-chocosmoothie

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de kokos wellen in 5 el heet kraanwater. Klop ondertussen de slagroom met 1 el suiker stijf. Los de rest van de suiker en de cacao op in 3 el heet water. Houd 4 kersen achter voor garnering. Doe de rest van de kersen met het sap in de blender of keukenmachine. Voeg de kokos, het cacaomengsel en de melk toe. Mix in 30 sec. tot een smoothie.

Verdeel de smoothie over 4 glazen en schep de slagroom erop. Garneer met de achtergehouden kersen en paashagel.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kersen-chocosmoothie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig