Hartige taart met broccoli
bewaar
bewaar

Hartige taart met broccoli

Spice up je broccolitaart. Seizoenspeper doet hier de trick.

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg los van elkaar ontdooien.

Snijd de stronk van de broccoli, schil met een dunschiller en snijd in stukjes. Snijd de rest in roosjes. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar en laat goed uitlekken.

Bekleed de taartvorm met bladerdeeg en prik de bodem in met een vork. Verdeel de broccoli en hamblokjes over de bodem. Klop de eieren met de zuivelspread, seizoenenpeper en eventueel zout los en schenk over het broccolimengsel. Strooi de kaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar.

Meng de sla met de vinaigrette. Serveer de taart met de salade.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige taart met broccoli

Spice up je broccolitaart. Seizoenspeper doet hier de trick.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig