Hartige kerrietaart
Aan de slag
Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Verhit de olie in de koekenpan en bak de roerbakgroente ca. 4 min. Schep de Quorn en kerriepasta erdoor en haal van het vuur.
Vet de taartvorm in en bekleed met het bladerdeeg. Verdeel de Quorn-groentemengsel over de bodem. Klop de eieren los met de santen, het water en de kaas. Schenk het eimengsel over de quiche. Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin.
Hartige kerrietaart
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Verhit de olie in de koekenpan en bak de roerbakgroente ca. 4 min. Schep de Quorn en kerriepasta erdoor en haal van het vuur.
Vet de taartvorm in en bekleed met het bladerdeeg. Verdeel de Quorn-groentemengsel over de bodem. Klop de eieren los met de santen, het water en de kaas. Schenk het eimengsel over de quiche. Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries bladerdeeg
3 el traditionele olijfolie
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
175 g Quorn stukjes
3 el Indiase kerriepasta Tandoori
4 middelgrote eieren
30 g santen kokoscrème
3 el kraanwater
150 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
quiche- of taartvorm (Ø 26 cm, geen springvorm)