Uiringen met yoghurtdip
bewaar
bewaar

Uiringen met yoghurtdip

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Satéstokjes 15 min. in koud water weken. Uien pellen en in dikke ringen snijden. In hoge mengkom met staafmixer yoghurt, knoflook, avocado, koriander en mespunt zout tot gladde dipsaus pureren. In andere kom zelfrijzend bakmeel zeven en met chilipoeder, zout en witbier tot glad beslag roeren. Aan tafel uiringen aan vorken of satéstokje steken, door beslag halen en in hete olie in 1 min. goudbruin bakken. Met yoghurtdip serveren.

algemeenDipvariatie: Maak de yoghurtdip eens met Griekse yoghurt en verse basilicum in plaats van koriander. Vervang het chilipoeder dan door versgemalen zwarte peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Uiringen met yoghurtdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig