Avocado-yoghurtdip
bewaar
bewaar

Avocado-yoghurtdip

Romige dip van avocado en kruiden. Lekker bij de borrel!

10 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil in een kom, voeg het limoensap toe en prak het met een vork goed fijn. Klop met de vork de yoghurt, knoflook, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout erdoor. Dek de dip goed af met vershoudfolie en laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met (tortilla)chips, rauwkost en als topping voor taco's, tortilla's en wraps.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocado-yoghurtdip

Romige dip van avocado en kruiden. Lekker bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig