Turkse yoghurtdip
bewaar
bewaar

Turkse yoghurtdip

10 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In schaaltje yoghurt losroeren en citroenrasp, knoflook en munt erdoor roeren. Saus op smaak brengen met citroensap, suiker, zout en peper. Schaaltje afdekken en in koelkast smaken ca. 1 uur laten intrekken. Lekker bij o.a. lamskebabs, mosselspiesjes (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en gegrild pita- of naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Turkse yoghurtdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig