Tonijnsteak met zout kaaskorstje
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ zak aardappelpartjes met schil
2 zakjes worteltjes & peultjes
1 bol mozzarella
2 eetlepels Italiaanse kruidenmix
1 eetlepel grey sea salt
4 verse tonijnsteaks
50 ml olijfolie