Tonijnsteak met zout kaaskorstje
bewaar
bewaar

Tonijnsteak met zout kaaskorstje

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnsteak met zout kaaskorstje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig