Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven
Alle lekkerbekken verzamelen! Vanavond eten we een lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappelpartjes met de olie, peper en zout over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de lekkerbekjes over een met bakpapier bekleed rooster. Bak de aardappeltjes ca. 25 min. onder de lekkerbekjes in de oven. Keer de vis halverwege.
Snijd ondertussen de cavolo nero uit de mix grof. Neem de aardappeltjes halverwege uit de oven, schep de roerbakgroente en champignons erdoor en zet voor ca. 13 min. weer terug in de oven.
Neem de bakplaat uit de oven en schep voorzichtig om met de pestospread. Serveer met de lekkerbekjes.
Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven
Alle lekkerbekken verzamelen! Vanavond eten we een lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven.
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappelpartjes met de olie, peper en zout over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de lekkerbekjes over een met bakpapier bekleed rooster. Bak de aardappeltjes ca. 25 min. onder de lekkerbekjes in de oven. Keer de vis halverwege.
Snijd ondertussen de cavolo nero uit de mix grof. Neem de aardappeltjes halverwege uit de oven, schep de roerbakgroente en champignons erdoor en zet voor ca. 13 min. weer terug in de oven.
Neem de bakplaat uit de oven en schep voorzichtig om met de pestospread. Serveer met de lekkerbekjes.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg koelverse aardappelpartjes met schil
2 el arachideolie
4 diepvries lekkerbekjes
400 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
250 g gesneden kastanjechampignons
90 g koelverse pestospread
Dit heb je nodig
bakpapier