Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!
Aan de slag
Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Instructievideo - 00:23 min.
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 varkensbraadworsten
3 el zonnebloemolie
1 el venkelzaad
500 g gnocchi
800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero