Visspies met cocktailsaus
bewaar
bewaar

Visspies met cocktailsaus

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visspies met cocktailsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig