Visspies met cocktailsaus
Aan de slag
Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.
Visspies met cocktailsaus
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g roodbaarsfilet
1 bakje romaatjes
3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
1½ zak aardappelpartjes met schil
1 appel
1 zak ijsbergsla met frisée
6 eetlepels yoghurtdressing
½ pot cocktailsaus
Dit heb je nodig
satéstokjes