Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
bewaar
bewaar

Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In kom lamsboutlapjes minstens 15 min. marineren in 2 el van olie, terwijl vlees op kamertemperatuur komt. Appel wassen en langs klokhuis in plakken snijden. Plakken in piepkleine blokjes snijden en in kom door limoensap mengen. Yoghurt, 1 el olie, munt, bosui, en zout naar smaak erdoor roeren. Tafelgrill voorverwarmen. Lamsboutlapjes in 2-3 min. aan beide kanten bruin en van binnen rosé bakken. Serveren met appel-muntsaus.

algemeenVervang het lamsvlees door kipfilet à la minute of kalkoenschnitzel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig