Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa
bewaar
bewaar

Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa

30 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Mango met dun schillen en vruchtvlees langs pit in dunne plakken snijden. Plakken in stukjes snijden. Tomaten in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Limoen schoonboenen, schil raspen en limoen uitpersen. In kom mango, tomaatblokjes, limoensap en -rasp, rode peper, bosuitjes en koriander luchtig door elkaar scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Salsa minstens 30 min. laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.

Tilapiafilets in lengte halveren. Filets bestrooien met zout en peper, bestrijken met olie en 5 min. laten liggen. Grillpan verwarmen. Vis in 4-5 min. bruin en net gaar roosteren, halverwege voorzichtig keren. Vis op vier warme borden leggen; salsa erop en naast scheppen. Lekker met meergranenrijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig