Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa
Aan de slag
Mango met dun schillen en vruchtvlees langs pit in dunne plakken snijden. Plakken in stukjes snijden. Tomaten in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Limoen schoonboenen, schil raspen en limoen uitpersen. In kom mango, tomaatblokjes, limoensap en -rasp, rode peper, bosuitjes en koriander luchtig door elkaar scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Salsa minstens 30 min. laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
Tilapiafilets in lengte halveren. Filets bestrooien met zout en peper, bestrijken met olie en 5 min. laten liggen. Grillpan verwarmen. Vis in 4-5 min. bruin en net gaar roosteren, halverwege voorzichtig keren. Vis op vier warme borden leggen; salsa erop en naast scheppen. Lekker met meergranenrijst.
Geroosterde tilapiafilet met mangosalsa
hoofdgerecht
null personen
200 kcal
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Mango met dun schillen en vruchtvlees langs pit in dunne plakken snijden. Plakken in stukjes snijden. Tomaten in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Limoen schoonboenen, schil raspen en limoen uitpersen. In kom mango, tomaatblokjes, limoensap en -rasp, rode peper, bosuitjes en koriander luchtig door elkaar scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Salsa minstens 30 min. laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
Tilapiafilets in lengte halveren. Filets bestrooien met zout en peper, bestrijken met olie en 5 min. laten liggen. Grillpan verwarmen. Vis in 4-5 min. bruin en net gaar roosteren, halverwege voorzichtig keren. Vis op vier warme borden leggen; salsa erop en naast scheppen. Lekker met meergranenrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 mango
2 Tasty Tom tomaten
1 limoen
½ rode peper
1 bosuitje
½ zakje verse koriander
500 g tilapiafilet
2 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
Dit heb je nodig
grillpan