Vegetarische panzanella
Aan de slag
Snijd het brood in blokjes en verdeel over 4 kommen. Verdeel de tomaat erover en laat het brood 30 min. het tomatenvocht opnemen. Bestrooi met peper en zout naar smaak en schep het mengsel voorzichtig om. Verdeel de ui, knoflook, kappertjes en het basilicum erover en besprenkel de salade met de olijfolie.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Vegetarische panzanella
null personen
305 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd het brood in blokjes en verdeel over 4 kommen. Verdeel de tomaat erover en laat het brood 30 min. het tomatenvocht opnemen. Bestrooi met peper en zout naar smaak en schep het mengsel voorzichtig om. Verdeel de ui, knoflook, kappertjes en het basilicum erover en besprenkel de salade met de olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 focaccia
12 tasty tom tomaten
0 zwarte peper
1 kleine rode ui
1 teen knoflook
2 el kappertjes
1 bakje verse basilicum
3 el olijfolie extra vierge