Tomatensalade met serranoham
Aan de slag
Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.
Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.
Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Tomatensalade met serranoham
bijgerecht
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.
Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.
Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak tasty tom tomaten
1 bakje cherry tomaten
1 bakje platte peterselie
1 teen knoflook
4 el olijfolie extra vierge
2 el citroensap
0 zwarte peper
2 pakjes Campofrio Jamón Serrano