Tomatensalade met serranoham
bewaar
bewaar

Tomatensalade met serranoham

15 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.

Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.

Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensalade met serranoham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig