Paprika-tomatensalsa
bewaar
bewaar

Paprika-tomatensalsa

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de zaadlijsten van de tomaten, paprika en peper. Snijd het vruchtvlees van de tomaten en paprika in kleine blokjes, van de peper in kleine stukjes en doe in een kom.

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg de rasp en het sap samen met de knoflook en koriander toe aan de gesneden groenten. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met vis, garnalen, kip van de barbecue en burrito's.

algemeenU kunt de paprika-tomatensalsa 1 dag van tevoren bereiden. Serveer koud.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprika-tomatensalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig