Mexicaanse tomatensalsa
bewaar
bewaar

Mexicaanse tomatensalsa

Kun je een beetje pit wel hebben? Serveer deze dip dan eens bij de borrel.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

zeer pittig

5 ingrediënten

Aan de slag

Was de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd ze in dunne reepjes. Hak de koriander fijn en pers de limoen uit.

Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, de pepers, de koriander, de limoensap en eventueel wat zout door elkaar. Laat de salsa saus minimaal 30 min. staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken.

serveertipServeren als dipsaus voor tortillachips en al bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse tomatensalsa

Kun je een beetje pit wel hebben? Serveer deze dip dan eens bij de borrel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig