Mexicaanse tomatensalsa
Kun je een beetje pit wel hebben? Serveer deze dip dan eens bij de borrel.
Aan de slag
Was de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd ze in dunne reepjes. Hak de koriander fijn en pers de limoen uit.
Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, de pepers, de koriander, de limoensap en eventueel wat zout door elkaar. Laat de salsa saus minimaal 30 min. staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken.
Mexicaanse tomatensalsa
Kun je een beetje pit wel hebben? Serveer deze dip dan eens bij de borrel.
bijgerecht
null personen
25 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Was de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd ze in dunne reepjes. Hak de koriander fijn en pers de limoen uit.
Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, de pepers, de koriander, de limoensap en eventueel wat zout door elkaar. Laat de salsa saus minimaal 30 min. staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 trostomaten
1 rode ui
1 teen knoflook
2 rode pepers
8 takjes verse koriander