Tomatensalsa
Aan de slag
Verwijder bij de trostomaten de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de platte peterselie fijn. Meng de tomaten met de kappertjes, rode ui, platte peterselie en het citroensap. Laat voor gebruik 30 min. staan.
combinatietipLekker als dip voor vlees, vis, aardappelen en brood.
algemeenSalsa is een grove saus die je gebruikt als dip bij het eten.
Barbecuesauzen maken
Instructievideo - 01:52 min.
Tomatensalsa
bijgerecht
null personen
15 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwijder bij de trostomaten de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de platte peterselie fijn. Meng de tomaten met de kappertjes, rode ui, platte peterselie en het citroensap. Laat voor gebruik 30 min. staan.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 trostomaten
1 rode ui
2 el verse platte peterselie
2 el kappertjes
2 el citroensap