Pittige tomatensalsa
bewaar
bewaar

Pittige tomatensalsa

De perfecte dip als je houdt van flink wat pit: er gaan 2 rode pepers in!

10 min. bereiden

pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het steeltjes van de pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Maal de pepers, ui, knoflook en romatomaten grof in de keukenmachine. Snijd de basilicumblaadjes fijn. Doe de salsa in een kommetje en roer het basilicum, limoensap en de suiker erdoor. Breng eventueel op smaak met zout.

serveertipLekker bij vis van de barbecue en gegrilde kip.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige tomatensalsa

De perfecte dip als je houdt van flink wat pit: er gaan 2 rode pepers in!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig