Nectarinesalsa met rode ui
bewaar
bewaar

Nectarinesalsa met rode ui

10 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de nectarines en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Meng in een schaal de nectarines met de rode peper, ui, koriander, het sap en de suiker. Breng op smaak met zout. Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken. Lekker bij gerookte vis, gegrilde ham en Mexicaanse kipgerechten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nectarinesalsa met rode ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig