Lamsvlees met dille-artisjokrijst
bewaar
bewaar

Lamsvlees met dille-artisjokrijst

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. (In magnetron) tuinbonen beetgaar koken. Artisjokharten in smalle partjes snijden. Knoflook boven yoghurt uitpersen en saus op smaak brengen met zout en peper. Dille fijnknippen. Vlees bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan olie verhitten en lamsboutlapjes in 3 min. aan beide kanten bruinbakken. Tuinboontjes, artisjok, dille en zout en peper naar smaak door rijst mengen. Rijst over vier borden verdelen, vlees en yoghurtsaus ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamsvlees met dille-artisjokrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig