Lamsvlees met dille-artisjokrijst
Aan de slag
Rijst volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. (In magnetron) tuinbonen beetgaar koken. Artisjokharten in smalle partjes snijden. Knoflook boven yoghurt uitpersen en saus op smaak brengen met zout en peper. Dille fijnknippen. Vlees bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan olie verhitten en lamsboutlapjes in 3 min. aan beide kanten bruinbakken. Tuinboontjes, artisjok, dille en zout en peper naar smaak door rijst mengen. Rijst over vier borden verdelen, vlees en yoghurtsaus ernaast scheppen.
Lamsvlees met dille-artisjokrijst
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. (In magnetron) tuinbonen beetgaar koken. Artisjokharten in smalle partjes snijden. Knoflook boven yoghurt uitpersen en saus op smaak brengen met zout en peper. Dille fijnknippen. Vlees bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan olie verhitten en lamsboutlapjes in 3 min. aan beide kanten bruinbakken. Tuinboontjes, artisjok, dille en zout en peper naar smaak door rijst mengen. Rijst over vier borden verdelen, vlees en yoghurtsaus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
1 pak tuinbonen
2 blikken artisjokharten
2 teentjes knoflook
150 g Griekse yoghurt
1 zakje verse dille
2 schaaltjes lamsboutlapjes à la minute
2 eetlepels olijfolie