Aardappel, pastinaak en biet met worst
Een goede ovenschotel heeft stevige smaken nodig. Dat heeft deze zeker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en snijd in plakjes van 1 cm dik. Schil de bietjes en snijd in partjes. Meng de pastinaak en bietjes met de aardappelpartjes, olijfolie, peper en eventueel zout.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de braadworstjes ertussen. Bak in de oven in ca. 30 min. gaar. Keer de worstjes halverwege. Besprenkel met de curryketchup.
Aardappel, pastinaak en biet met worst
Een goede ovenschotel heeft stevige smaken nodig. Dat heeft deze zeker!
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en snijd in plakjes van 1 cm dik. Schil de bietjes en snijd in partjes. Meng de pastinaak en bietjes met de aardappelpartjes, olijfolie, peper en eventueel zout.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de braadworstjes ertussen. Bak in de oven in ca. 30 min. gaar. Keer de worstjes halverwege. Besprenkel met de curryketchup.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g pastinaak
500 g koelverse gekookte bietjes
600 g aardappelpartjes met schil
4 el olijfolie knoflook/chilipeper
540 g (scharrel)braadworsten
4 el currysaus
Dit heb je nodig
bakpapier