Piri-piri drumsticks met wortel en aardappel
Kruidige drumsticks met aardappeltjes en groenten uit de oven: mogen we al aan tafel?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal het groen van de wortels en halveer ze in zowel de lengte als de breedte. Meng de wortels, drumsticks en aardappelpartjes met de peri-perisaus en olie.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar. Schep na 15 min. om. Halveer ondertussen de tomaten. Neem de bakplaat uit de oven en schep de wortels, drumsticks en aardappelpartjes om met de tomaten en de veldsla.
Piri-piri drumsticks met wortel en aardappel
Kruidige drumsticks met aardappeltjes en groenten uit de oven: mogen we al aan tafel?
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal het groen van de wortels en halveer ze in zowel de lengte als de breedte. Meng de wortels, drumsticks en aardappelpartjes met de peri-perisaus en olie.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar. Schep na 15 min. om. Halveer ondertussen de tomaten. Neem de bakplaat uit de oven en schep de wortels, drumsticks en aardappelpartjes om met de tomaten en de veldsla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g geschilde bospenen
600 g kipdrumsticks
400 g aardappelpartjes met schil
125 g peri-perisaus met citroen en kruiden
2 el traditionele olijfolie
300 g snoepgroente tomatenmix
75 g veldsla